Chiftele De Parmezan Ușor Coapte

Chiftele De Parmezan Ușor Coapte
Această rețetă fără gluten și primară servește 40 și costă 17 cenți pe porție. O porție conține 21 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. Un amestec de carne de vită măcinată, pătrunjel, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Chiftele De Parmezan De Pui La Cuptor, Chiftele De Parmezan De Pui La Cuptor, și Chiftele Cu Parmezan De Pui La Cuptor.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 191°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Se amestecă ingredientele doar până se amestecă; se modelează în 12 chiftele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChifteleChiftele
3
Așezați pe foaia de copt acoperită cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Coaceți 25 min. sau până când se termină (160F).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții40
Scor De Sănătate0
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista