Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Curry de chiftele. Această rețetă servește 4 și costă 1,94 USD pe porție. O porție conține 607 calorii, 23g de proteine, și 55g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți ghimbir, ulei de canolan, șobolani și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie - Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Curry Cu Chiftele (Kofta Curry), Roșu Thai chiftele curry, și Curcan chiftea & ananas curry.
Instrucțiuni
1
Pentru chiftele: într-un castron mare, amestecați carnea de vită măcinată, chile, ghimbir, cilantro și 1 linguriță de sare împreună folosind mâinile până când sunt combinate. (Nu amestecați mai mult decât acest lucru sau veți ajunge cu chiftele dure!) Faceți 16 bile astfel: împărțiți amestecul în jumătate și apoi în jumătate din nou. Luați fiecare trimestru și împărțiți-l în 4 porții mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Rotiți fiecare porție între palme până când este netedă. Puneți deoparte și repetați pentru toate cele 16 chiftele
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3
Pentru curry: într-o tigaie mare la foc mediu-mare, încălziți uleiul de nucă de cocos până aproape de fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Cocos
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați semințele de muștar, acoperind tigaia cu un capac, astfel încât să nu obțineți semințe peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea Cărnii
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Când stropirea dispare, adăugați șalotele, usturoiul și ghimbirul și gătiți până se rumenesc. Apoi adăugați coriandrul măcinat, chimenul și piperul de cayenne. Se amestecă și se fierbe 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru Măcinat
1 Jalapeno Proaspăt întreg
Frișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
6
Adăugați roșiile și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
7
Adăugați laptele de nucă de cocos, 1/2 cană de apă, 1/2 linguriță de sare și aduceți la fierbere. Întoarceți-vă la foc mic și adăugați chiftelele. Se fierbe până se fierb chiftelele, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Sare, Pentru Marginile Paharului
8
Pentru a termina, adăugați cilantro și sucul de lămâie. Agitați ușor tigaia pentru a le amesteca, apoi gustați pentru condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor Piure
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Serviți peste orez, cu pâine indiană (naan sau chapati) sau peste spaghete!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
Chapati
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Naan
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Indian în meniu? Încercați asocierea cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ros_loc. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de fel de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de mâncăruri tradiționale. Ai putea încerca Nigl Freiheit Gruner Veltliner. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.