Chiftele Curry

Chiftele Curry
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Curry de chiftele. Această rețetă servește 4 și costă 1,94 USD pe porție. O porție conține 607 calorii, 23g de proteine, și 55g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți ghimbir, ulei de canolan, șobolani și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie - Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Curry Cu Chiftele (Kofta Curry), Roșu Thai chiftele curry, și Curcan chiftea & ananas curry.

Instrucțiuni

1
Pentru chiftele: într-un castron mare, amestecați carnea de vită măcinată, chile, ghimbir, cilantro și 1 linguriță de sare împreună folosind mâinile până când sunt combinate. (Nu amestecați mai mult decât acest lucru sau veți ajunge cu chiftele dure!) Faceți 16 bile astfel: împărțiți amestecul în jumătate și apoi în jumătate din nou. Luați fiecare trimestru și împărțiți-l în 4 porții mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Catalina)(recomandat: Catalina)
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Rotiți fiecare porție între palme până când este netedă. Puneți deoparte și repetați pentru toate cele 16 chiftele
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
3
Pentru curry: într-o tigaie mare la foc mediu-mare, încălziți uleiul de nucă de cocos până aproape de fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De CocosUlei De Cocos
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați semințele de muștar, acoperind tigaia cu un capac, astfel încât să nu obțineți semințe peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Când stropirea dispare, adăugați șalotele, usturoiul și ghimbirul și gătiți până se rumenesc. Apoi adăugați coriandrul măcinat, chimenul și piperul de cayenne. Se amestecă și se fierbe 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru MăcinatCoriandru Măcinat
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
6
Adăugați roșiile și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
7
Adăugați laptele de nucă de cocos, 1/2 cană de apă, 1/2 linguriță de sare și aduceți la fierbere. Întoarceți-vă la foc mic și adăugați chiftelele. Se fierbe până se fierb chiftelele, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
8
Pentru a termina, adăugați cilantro și sucul de lămâie. Agitați ușor tigaia pentru a le amesteca, apoi gustați pentru condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Serviți peste orez, cu pâine indiană (naan sau chapati) sau peste spaghete!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru DecorFrunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
ChapatiChapati
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
NaanNaan
Mazăre Goya®Mazăre Goya®

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Indian în meniu? Încercați asocierea cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ros_loc. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de fel de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de mâncăruri tradiționale. Ai putea încerca Nigl Freiheit Gruner Veltliner. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Nigl Freiheit Gruner Veltliner
Nigl Freiheit Gruner Veltliner
# 48 Wine Spectator Top 100 din 2018Nas fermecător, arome de mere galbene, caracter Fructat fin, aciditate ușor vâscoasă, vie și frumos integrată, coboară bine, tonuri minerale picante și picante în finisaj.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista