Chiftele Cu Cârnați De Arțar Condimentate

Chiftele Cu Cârnați De Arțar Condimentate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați chiftele de cârnați de arțar condimentate. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 6 și costă $1.45 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 434 calorii. Mergeți la magazin și ridicați paprika, ceapă, sirop de arțar și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până la sol ienibahar ai putea urma acest curs principal cu Prăjituri alimentare Allspice Angel cu caș de ananas și Pi uscat la cuptor ca desert. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați 10 lucruri pe care probabil nu le știai despre prepararea siropului de arțar (: prăjituri cu cârnați de arțar), Torturi De Cârnați De Arțar, și Chiftele Cu Cârnați Condimentați pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați carnea de porc, ceapa, usturoiul, Salvia, cimbrul, siropul, ardeiul, ienibaharul, coriandrul, cayenne, 2 1/2 lingurițe sare și 1/2 linguriță piper negru cu mâinile. Forma în 18 chiftelele, 2 cm lățime și 1/2 inch grosime; pune pe o foaie de copt căptușite cu folie, se acoperă și se răcește peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
2
A doua zi, preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie la foc mediu-mare. Gatiti jumatate din patties, intorcand o data, pana la aur, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Transferați pe o foaie de copt. Ștergeți tigaia. Repetați cu restul de 1 lingură de ulei și prăjituri, apoi transferați prăjiturile la cuptor pentru a termina gătitul, 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Sursă foto: Tina Rupp
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate28
Revista