Chiftele condimentate (cu glazură de marmeladă)
Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 64 calorii. Această rețetă servește 24. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sosul worchestershire, piper, marmeladă de portocale și 1/2 linguriță fulgi de piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Marmeladă Chiftele, Tort de iaurt cu glazură de marmeladă, și Varză de Bruxelles cu glazură de marmeladă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Combinați toate ingredientele, cu excepția marmeladei și a fulgilor de ardei roșu, într-un castron mare și amestecați până se combină. Umeziți mâinile, formați ușor amestecul în chiftele de 1 inch (ar trebui să aveți aproximativ 2
și așezați pe o foaie de copt. (Chiftele pot fi alcătuite prin acest pas până la 24 de ore înainte și depozitate acoperite la frigider; lăsați să ajungă la temperatura camerei cu 10 minute înainte de prăjire.)
Coaceți până când chiftelele sunt încălzite și aproape fierte, aproximativ 15 minute. Între timp, amestecați marmelada și fulgii de ardei roșu și condimentați cu sare, după dorință.
Scoateți chiftelele din cuptor, aruncați cu marmeladă, reveniți la cuptor și coaceți până când chiftelele sunt complet fierte și sosul este încălzit, încă aproximativ 5 minute. Chiftele de frigărui cu scobitori și servesc.