Chiftele și sos
Reteta chiftele și sos pot fi făcute în aproximativ 40 de minute. Această rețetă servește 6. O porție conține 292 calorii, 26g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $2.11 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest sos. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați smântână jumătate și jumătate, bulion de vită, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 40%. Încercați Poponari cu sos de ceapă (chiftele de porc în stil galez cu sos de ceapă), Poponari cu sos de ceapă (chiftele de porc în stil galez cu sos de ceapă), și Chiftele și sos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, bateți oul, laptele, amidonul de porumb, ceapa, sarea, piperul, nucșoara, ienibaharul și ghimbirul.
Adăugați carne de vită; se amestecă bine. Formați în 1-1 / 2-in. chiftele. (
Amestecul va fi foarte moale. Pentru o modelare mai ușoară, clătiți frecvent mâinile în apă rece.)
Într-o tigaie mare la foc mediu, rumenim chiftelele în unt, pe jumătate, timp de aproximativ 10 minute sau până când nu mai sunt roz.
Îndepărtați chiftelele pe prosoape de hârtie pentru a le scurge, rezervând 1 lingură de picături în tigaie.
Pentru sos, adăugați unt la picături. Se amestecă făina.
Adăugați bulion și lapte. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa. Se condimentează cu sare și piper. Întoarceți chiftelele în tigaie; încălziți la foc mic.
Garnisiți cu pătrunjel, dacă doriți.