Cherry Bomb Cotlete

Cherry Bomb Cotlete
Cherry Bomb Chops este un fără gluten felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 585 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 5.85 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați madeira, frunze de dafin, cotlete de carne de porc și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de semințe de struguri ar putea urma acest curs principal cu Prăjituri Cu Quinoa De Prune ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cherry Bomb Chicken, Cayuse Cherry Bomb, și Cherry Bomb Sos Fierbinte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Scufundați Cotletele de porc cratița cu saramura timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
3
Îndepărtați și uscați cu prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
4
Preîncălziți cuptorul la 200 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Condimentează Cotletele de pe ambele părți cu sare kosher și piper proaspăt crăpat. Aranjați cotletele pe o foaie de copt și puneți-le în cuptor. Prăjiți cotletele până când un termometru citit instantaneu înregistrează 90 de grade F, aproximativ 20 de minute. Între timp, în timp ce cotletele sunt la cuptor, într-o cratiță de dimensiuni medii, adăugați cireșele conservate, 3/4 dintr-o cană de Madeira, coaja de portocală, ghimbirul, agave și un vârf de sare. Aduceți amestecul la fierbere la foc mare, apoi coborâți focul la foc mic și reduceți sosul la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei CrăpatArdei Crăpat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
MadeiraMadeira
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Procent De Tequila BlancoProcent De Tequila Blanco
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Odată ce cotletele au ajuns la 90 de grade F, scoateți-le din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Încălziți o tigaie mare la foc mare, adăugați uleiul de semințe de struguri și încălziți până strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute MariFrunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute Mari
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Adăugați cotletele, având grijă să nu le aglomerați și gătiți timp de 4 minute pe fiecare parte. Vor fi aurii și vor avea o crustă tare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
9
Transferați-le într-un platou de servire și cort cu folie de aluminiu pentru a se încălzi. În aceeași tigaie în care au fost gătite cotletele, adăugați restul de 1/4 cană de Madeira și degelați tigaia la foc mediu-mare. Se amestecă sosul balsamic și cireș și se reduce la jumătate. Opriți focul, adăugați untul și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MadeiraMadeira
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Se toarnă sosul de cireșe peste cotlet și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
11
Într-o cratiță mare la foc mare, adăugați apa și ingredientele rămase, cu excepția gheții. Se amestecă până se dizolvă sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
12
Se scoate de pe foc, se adaugă gheața și se amestecă până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermut StropitorVermut Stropitor
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista