Chermoula De Bază

Chermoula De Bază
Chermoulan de bază este un fără gluten, fără lactate și primal garnitură. O porție conține 161 calorii, 2G de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați șofran, capere, coriandru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este super. Încercați Chermoula, Chermoula, și Sos Chermoula pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toacă pătrunjelul, coriandrul și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
PătrunjelPătrunjel
UsturoiUsturoi
2
Combinați cu boia, boia afumată fierbinte, cayenne, piper negru, chimen prăjit și șofran.Abrupt în apă, suc de lămâie și ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Piper NegruPiper Negru
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
șofranșofran
ChimenChimen
ApăApă
3
Adăugați capere și hamsii.Se amestecă cu un robot de bucătărie sau mortar și pistil și se servește.Încercați aceste rețete cu sardine pe Food Republic:sardine la grătar, lămâie carbonizată și Rețetă de ardei iute
Ingrediente de care veți avea nevoie
HamsiiHamsii
SardineSardine
CapereCapere
Ardei IuteArdei Iute
LămâieLămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
4
Tofu Răcit Cu Rețetă Crocantă De Sardine Pentru Bebeluși
Ingrediente de care veți avea nevoie
SardineSardine
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
5
Reteta de Paste Con Sarde a lui Zakary Pelaccio
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste

Ingrediente

81 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteParmigiano-Reggiano ras, de trecutParmigiano-Reggiano ras, de trecut81 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimente1 cană de stafide aurii, măcinate grosier1 cană de stafide aurii, măcinate grosier81 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimentecayennecayenne81 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimente1 lingură de ceapă verde, tăiată în fâșii de 2,5 cm1 lingură de ceapă verde, tăiată în fâșii de 2,5 cm81 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimentecrumble de carne vegetariană congelatăcrumble de carne vegetariană congelată81 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimentechimen prăjit la solchimen prăjit la sol81 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimente2 până la 3 linguri inele de ardei banane tocate sau ardei iute tocați de orice fel2 până la 3 linguri inele de ardei banane tocate sau ardei iute tocați de orice fel81 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimentecreveți, cu coadă, fără cochilii, fără venecreveți, cu coadă, fără cochilii, fără vene81 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimentefripturi de carne din New Yorkfripturi de carne din New York81 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimentelichid-uncii de apă proaspătălichid-uncii de apă proaspătă81 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimente1/4 cană de grăsime de porc1/4 cană de grăsime de porc81 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteșofranșofran81 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteboia afumată fierbinteboia afumată fierbinte81 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimentebatoane de ciocolată cu lapte fără nucibatoane de ciocolată cu lapte fără nuci
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate48
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista