Cheesecake-ul doamnei Marshall

Cheesecake-ul doamnei Marshall
Cheesecake-ul doamnei Marshall este un vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 44G de grăsime, și un total de 531 calorii. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară, vanilie, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Rețete similare includ Cheesecake-ul doamnei Marshall, Salata de pui Marshall Field – încă cea mai bună, și Umăr de porc Marshall și sos de grătar.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F și ungeți o tigaie cu formă de arc de 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
CuptorCuptor
1
Se amestecă împreună ingredientele de crustă. Rezervați 1/4 cană pentru topping și apăsați restul pe partea inferioară și 1 1/2 inci în sus a tăvii cu formă de arc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
1
Bateți crema de brânză cu o lingură de lemn într-un castron mare până când este netedă și cremoasă și adăugați gălbenușuri 1 la un moment dat, bătând bine după fiecare adăugare. Bateți zahărul, smântâna, făina și vanilia. Bateți albușurile cu un bătător de ouă într-un alt castron mare până când țin doar vârfuri rigide și pliați în amestec de cremă-brânză ușor, dar bine. Lingura de umplere în crustă, netezirea de sus, si se presara uniform cu amestec firimituri rezervate. Pune springform pan într-o tigaie de copt de mică adâncime și se coace tort pe cel mai mic raft de cuptor 1 oră. Opriți cuptorul și deschideți ușa cuptorului de 5 până la 6 inci. Se răcește în cuptor 1 oră. Rece, acoperit, cel puțin 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
VanilieVanilie
BrânzăBrânză
CremăCremă
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
Lingura De LemnLingura De Lemn
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
BolBol
2
Scoateți partea tigaiei și lăsați cheesecake-ul să stea la temperatura camerei cu 30 de minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista