Cheesecake portocaliu cu sos de Caramel-portocale

Cheesecake portocaliu cu sos de Caramel-portocale necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 675 calorii. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de zahăr, coajă de portocală, biscuiți graham și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o nu atât de spectaculos scor spoonacular de 20%. Rețete similare includ Cheesecake portocaliu cu sos de Caramel-portocale, Provocarea Brutarilor îndrăzneți: Panna Cotta de fasole de vanilie și portocale de sânge cu sos de caramel de ienibahar portocaliu și alune de Cardamom portocaliu ciocolată neagră Florentine (fără gluten), și Cheesecake Ricotta cu sos de Caramel-portocale.
Instrucțiuni
Poziționați rack-ul în centrul cuptorului; preîncălziți la 450 buc.F. măcinați biscuiții și zahărul în procesor până se formează firimituri fine.
Adăugați unt; procesați până când firimiturile sunt ușor umede. Apăsați pe partea inferioară (nu pe laturi) a tăvii cu arc cu diametrul de 9 inci, cu laturile înalte de 2 1/2 inci.
Coaceți până se fixează, aproximativ 12 minute.
Transferați în raft; se răcește complet. Mențineți temperatura cuptorului.
Folosind mixer electric, bate crema de brânză și zahăr în castron mare pana se omogenizeaza.
Adăugați ouă, lichior, coajă de portocală și vanilie. Bate doar până se amestecă.
Se toarnă umplutura în tigaie căptușită cu crustă.
Coaceți tortul 15 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 300 F.
Coaceți până când tortul este umflat, marginea exterioară de 2 inci este setată și centrul se mișcă ușor când este agitat, cu aproximativ 55 de minute mai mult.
Transferați tortul în raft. Rulați cuțitul în jurul laturilor pan pentru a slăbi; rece. Chill cheesecake peste noapte. (Se poate face cu 2 zile înainte. Acoperiți; păstrați la rece.)
Se servește cu sos de Caramel-portocale.