Cheesecake portocaliu cu sos de Caramel-portocale

Cheesecake portocaliu cu sos de Caramel-portocale
Cheesecake portocaliu cu sos de Caramel-portocale necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 675 calorii. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de zahăr, coajă de portocală, biscuiți graham și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o nu atât de spectaculos scor spoonacular de 20%. Rețete similare includ Cheesecake portocaliu cu sos de Caramel-portocale, Provocarea Brutarilor îndrăzneți: Panna Cotta de fasole de vanilie și portocale de sânge cu sos de caramel de ienibahar portocaliu și alune de Cardamom portocaliu ciocolată neagră Florentine (fără gluten), și Cheesecake Ricotta cu sos de Caramel-portocale.

Instrucțiuni

1
Poziționați rack-ul în centrul cuptorului; preîncălziți la 450 buc.F. măcinați biscuiții și zahărul în procesor până se formează firimituri fine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Adăugați unt; procesați până când firimiturile sunt ușor umede. Apăsați pe partea inferioară (nu pe laturi) a tăvii cu arc cu diametrul de 9 inci, cu laturile înalte de 2 1/2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
3
Coaceți până se fixează, aproximativ 12 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Transferați în raft; se răcește complet. Mențineți temperatura cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Folosind mixer electric, bate crema de brânză și zahăr în castron mare pana se omogenizeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
2
Adăugați ouă, lichior, coajă de portocală și vanilie. Bate doar până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
LichiorLichior
VanilieVanilie
OuăOuă
3
Se toarnă umplutura în tigaie căptușită cu crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Coaceți tortul 15 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 300 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Coaceți până când tortul este umflat, marginea exterioară de 2 inci este setată și centrul se mișcă ușor când este agitat, cu aproximativ 55 de minute mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Transferați tortul în raft. Rulați cuțitul în jurul laturilor pan pentru a slăbi; rece. Chill cheesecake peste noapte. (Se poate face cu 2 zile înainte. Acoperiți; păstrați la rece.)
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
TigaieTigaie
7
Se servește cu sos de Caramel-portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
PortocaliuPortocaliu
SosSos
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista