Această rețetă face 2 porții cu 1040 calorii, 11g de proteine, și 82G de grăsime fiecare. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, mascarpone, sos de caramel de afine și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Cheesecake Mascarpone cu crustă de migdale, Cheesecake Mascarpone Cu Afine, și Cheesecake Mascarpone cu crustă de caju prăjită și sos de caramel din fructul pasiunii.
Instrucțiuni
1
Amestecați firimiturile de biscuiți amaretti, firimiturile de biscuiți graham și untul și apăsați-le în fundul a două tigăi de primăvară de 4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amaretti Cookie Crumbs
1/2 Cană Suc Proaspăt De Lămâie (aproximativ 2 Lămâi Mari)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
2
Coaceți într-un cuptor preîncălzit de 177° până se rumenesc pe margini, aproximativ 8-12 minute și lăsați să se răcească complet.Bateți smântâna până formează vârfuri moi.Bateți zahărul și coaja de lămâie în mascarpone și apoi pliați ușor în frisca.Împărțiți sosul de caramel de afine între cele 2 tigăi de primăvară și acoperiți cu amestecul de cremă.Se răcește la frigider câteva ore până peste noapte, se acoperă cu afine și se bucură.