Cheesecake Italian Clasic
Reteta Cheesecake Italian clasic este gata în aproximativ 1 oră și 45 de minute și este cu siguranță un uimitor vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă face 45 de porții cu 91 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați unt, frișcă, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Clasic Italian Sub, Tiramisu Italian Clasic, și Pui Italian Clasic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177° dacă utilizați o tigaie argintie de 9 inci (sau la325 dacă utilizați o tigaie întunecată antiaderentă de 9 inci).
Se amestecă firimiturile, untul și 2 lingurițe. zahăr. Apăsați ferm pe partea inferioară a tigaiei.
Între timp, bateți brânza ricotta, 1-1/4 căni de zahăr și făină într-un castron mare cu mixer electric la viteză medie până se omogenizează bine.
Adăugați frișcă, vanilie și coajă; se amestecă bine.
Adăugați ouă, câte 1, amestecând doar până la amestecare după fiecare adăugare.
Coaceți 1 oră și 20 de minute sau până când centrul este aproape setat. Rulați cuțitul sau spatula metalică în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi tortul; se răcește înainte de a îndepărta marginea tigaiei. Se da la frigider 4 ore sau peste noapte. Păstrați restul de cheesecake la frigider.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante.Concentrație și adâncime impresionante, cu arome și arome de mure și cireșe roșii, așezate într-o frumoasă aciditate Chianti și o structură tanică elegantă.