Cheesecake De Paște Pufos În 2 Pași

Cheesecake De Paște Pufos În 2 Pași
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 307 calorii. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Un amestec de brânză cremă philadelphia, zahăr, topping rece biciuit și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Paștele eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Mini-Uri Pufoase Cu Cheesecake În 2 Pași, PHILADELPHIA 3-pas Cheesecake, și PHILADELPHIA 3-pas de nucă de cocos Cheesecake pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți crema de brânză și zahărul într-un bol mediu cu biciul până se omogenizează bine. Se amestecă în bici rece. Lingură în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
La frigider 3 ore sau până la setare. Se acoperă cu fasole jeleu chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole JeleuFasole Jeleu
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiPaști
Revista