Cheesecake De Marmură
Cheesecake de marmură este un fără gluten rețetă cu 15 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 283 calorii. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore. Dacă aveți la îndemână zahăr, cremă de brânză, vanilie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Cheesecake De Marmură, Cheesecake De Marmură, și Cheesecake De Marmură.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Ungeți sau pulverizați fundul și părțile laterale ale tigaiei de 13x9 inci.
Rezervați 1 cană amestec de tort uscat pentru umplere. Într-un castron mare, bateți amestecul de tort rămas, untul și 1 ou cu mixerul electric la viteză mică doar până se formează aluatul. Apăsați în partea de jos a pan.
Într-un castron mare, bateți zahărul, crema de brânză și vanilia cu mixerul electric la viteză medie până la omogenizare. Bateți în restul de 2 ouă, smântâna și 1/4 cană de frișcă la viteză mică până se omogenizează; rezervați 1 cană amestec de cremă de brânză.
Se toarnă amestecul rămas de brânză cremă peste crustă.
În același castron, bateți rezervat 1 cană amestec de tort, rezervat 1 cană amestec de cremă de brânză și restul de 1/2 cană frișcă la viteză mică până la omogenizare. Aruncați amestecul de brânză cremă de ciocolată cu linguri peste amestecul de brânză cremă în tigaie.
Tăiați amestecul de ciocolată printr-un amestec simplu cu cuțitul în curbe în formă de S într-o singură mișcare continuă. Rotiți tigaia cu un sfert de tură și repetați pentru designul marmorat. Atingeți brusc partea inferioară a tigaiei pe contor pentru a nivela amestecurile de brânză cremă.
Coaceți 32 până la 40 de minute sau până când cuțitul ascuțit introdus la 1 inch de partea laterală a tigaiei iese curat (centrul nu va fi setat). Se răcește 30 de minute pe suportul de răcire. La frigider 30 de minute. Rulați cuțitul în jurul părților laterale ale tigaiei pentru a slăbi cheesecake-ul. Se dă la frigider cel puțin 4 ore până se răcește. A se păstra acoperit la frigider.