Cheesecake Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată

Cheesecake Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată
Cheesecake cu unt de arahide cu ciocolată necesită aproximativ 1 oră și 45 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 739 calorii, 16g de proteine, și 48G de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână chipsuri de ciocolată dulce-amărui, ouă, chipsuri de ciocolată cu lapte și alte câteva ingrediente, o puteți face. 12 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 39%. Rețete similare includ Ciocolata Unt De Arahide Cupa Cheesecake, Cheesecake Cu Ciocolată Și Unt De Arahide, și Cheesecake Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată.

Instrucțiuni

1
Nota bucătarului: toate ingredientele trebuie să fie la temperatura camerei înainte de a începe.
2
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. procesați biscuiții, alunele, chipsurile de ciocolată dulce-amărui și untul într-un robot de bucătărie. Odată ce se reunește într-o grămadă, transformați-o într-o tigaie cu formă de arc și apăsați în partea de jos și în sus pentru a face crusta crocantă. Puneți-l la frigider în timp ce faceți umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată DulceChipsuri De Ciocolată Dulce
Pentru LegarePentru Legare
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Adăugați toate ingredientele de umplere într-un robot de bucătărie și pulsați până devine un amestec neted.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
4
Se toarnă și se răzuie umplutura în crustă și se coace timp de 1 oră, verificând după 45 de minute. Numai partea de sus ar trebui să se simtă așezată și uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Scoateți brânzeturile din cuptor și puneți-le deoparte în timp ce faceți toppingul. Încălziți smântâna și ciocolata cu lapte cu zahărul brun într-o cratiță mică la foc mic. Bateți ușor pentru a amesteca ciocolata pe măsură ce se topește, apoi scoateți tigaia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
UmărUmăr
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Lingurați și întindeți toppingul foarte ușor peste vârful cheesecake-ului, fiind la fel de atent ca dvs. pentru a nu rupe suprafața. (Nu că se va întâmpla ceva rău; veți avea doar ciocolată marmorând puțin tortul.) Puneți-l înapoi în cuptor pentru ultimele 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Scoateți tortul din cuptor și răciți-l. Feliați și serviți.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1
Faceți cheesecake-ul cu până la 2 zile înainte. Se răcește și se răcește conform instrucțiunilor. Nu acoperiți până când nu este complet rece, apoi acoperiți cu o placă sau folie de plastic, asigurându-vă că învelișul nu atinge suprafața. Desfaceți și serviți conform instrucțiunilor din rețetă. Acest lucru se va păstra la frigider până la 4 zile în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1
Cheesecake-ul poate fi congelat timp de 1 lună. Asigurați-vă că este bine răcit, apoi înfășurați, încă în tigaie, într-un strat dublu de folie de plastic și strat de folie de aluminiu. Decongelați peste noapte la frigider și mâncați în 2 zile. O cantitate mică de condens poate apărea pe suprafața cheesecake-ului după decongelare, dar este totuși bine să mănânci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista