Această rețetă servește 12. Pentru $1.99 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 650 calorii, 9g de proteine, și 48G de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, cremă de brânză, smântână și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Cheesecake Cu Marmură De Ciocolată, Cheesecake Cu Marmură De Ciocolată, și Cheesecake Cu Marmură De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Poziționați un raft în mijlocul cuptorului și preîncălziți la 177°. Ungeți o tigaie cu arc de 9 inci și înfășurați bine afară cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
Folie De Aluminiu
Cuptor
2
Faceți crustă: pulsați napolitane de ciocolată în robotul de bucătărie până la sol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri Cu Napolitane De Ciocolată
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
3
Adăugați unt și procesați doar până se omogenizează. Apăsați amestecul pe fundul tigaiei și coaceți până se fixează, 8 până la 10 minute. Se răcește pe un suport de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
Tigaie
4
Faceți umplutură: topiți ciocolata cu unt într-un vas rezistent la căldură așezat peste o tigaie cu apă aproape fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Unt
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Tigaie
5
Bateți în pudră de cacao.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Cacao
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
6
Se ia de pe foc și se răcește la temperatura camerei. Într-un castron separat, bateți crema de brânză și zahărul până devin pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Adăugați ouă pe rând, bătând bine după fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
8
Adăugați smântână, vanilie și sare și bateți până se omogenizează, răzuind părțile laterale ale bolului. Puneți deoparte 1 cană de amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
Vanilie
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
9
Bateți amestecul de ciocolată în amestecul de brânză cremă rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Ciocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
10
Se toarnă amestecul de ciocolată în tigaia cu formă de arc și se acoperă cu amestecul rezervat. Rotiți un cuțit până la marbleize. Puneți tigaia într-o tigaie de prăjire, puneți-o în cuptor și turnați cu grijă suficientă apă clocotită pentru a ajunge la jumătatea laturilor tigaiei cu formă de arc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
Tigaie De Prăjire
Cuțit
Cuptor
11
Coaceți timp de 55 de minute sau până când centrul este aproape setat, dar jiggles ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
12
Scoateți din cuptor și lăsați cheesecake-ul să se răcească pe o grătar în baie de apă timp de 15 minute, apoi scoateți tigaia în grătar pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
Tigaie
13
Îndepărtați folia de aluminiu și refrigerați cheesecake-ul, acoperit slab, până la răcire, cel puțin 12 ore. Pentru a servi, lăsați cheesecake să stea la temperatura camerei timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
14
Scoateți părțile laterale ale tigaiei, tăiați-le în pene și serviți.