Cheesecake cu lămâie cu Topping de fructe de pădure proaspete
Această rețetă servește 16 și costă 1,33 USD pe porție. O porție conține 366 calorii, 5g de proteine, și 27G de grăsime. Un amestec de zahăr, frișcă, fursecuri gingersnap și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 11 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cheesecake de vanilie cu Topping de cireșe, Tort de cafea proaspătă cu fructe de pădure cu topping de firimituri de nucă, și Cheesecake în stil New York cu Topping de cireșe proaspete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°.înfășurați în afara tăvii cu arc de 9 inci cu folie pentru a preveni scurgerea. Pulverizați în partea inferioară și laterală a tigaiei cu spray de gătit. În castron mic, amestecați ingredientele crustei. Apăsați amestecul de crustă pe fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
Bol
Folie De Aluminiu
Cuptor
2
Coaceți crusta 5 până la 7 minute sau până când este setată. Se răcește 5 minute la temperatura camerei. Reduceți temperatura cuptorului la 163°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Între timp, într-un castron mare bateți crema de brânză și zahărul cu mixerul electric la viteză medie timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
4
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare. La viteză mică, bateți în smântână, suc de lămâie și coajă de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Coaja De Lamaie
Cremă
Ouă
5
Se toarnă peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
6
Coaceți 1 oră până la 1 oră 10 minute sau până când marginea cheesecake-ului este setată la cel puțin 2 inci de marginea tigaiei, dar centrul cheesecake-ului încă se mișcă ușor atunci când este mutat. Rulați o spatulă metalică mică în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi cheesecake-ul. Opriți cuptorul; deschideți ușa cuptorului de cel puțin 4 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Tigaie
7
Lăsați cheesecake să rămână în cuptor 30 de minute. Se răcește în tigaie pe raftul de răcire 30 de minute. Acoperiți ușor și refrigerați 8 ore sau peste noapte înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
Tigaie
8
Chiar înainte de servire, rulați o spatulă metalică mică în jurul marginii tigaiei; îndepărtați cu grijă partea tigaiei. Într-un castron mic răcit, bateți frișca și zahărul pudră la viteză mare până se formează vârfuri moi. Lingură pe cheesecake. Se acoperă cu fructe de pădure și răsuciri de lămâie.