Cheesecake Cu Ciocolată Albă Marmorată
Această rețetă servește 12. O porție conține 348 calorii, 6g de proteine, și 28G de grăsime. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ciocolată de brutar, zahăr, prăjituri cu napolitane de ciocolată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă de la Kraft Recipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 55 de minute. Cu o lingură scor de 13%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Cheesecake Cu Ciocolată Albă Marmorată Cu Ciocolată Albă, Cheesecake Cu Ciocolată Marmorată, și Cheesecake Marmorat Cu Ciocolată.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177° dacă utilizați o tigaie argintie de 9 inci (sau la325 dacă utilizați o tigaie întunecată antiaderentă de 9 inci).
Se amestecă napolitane zdrobite și unt. Apăsați ferm pe partea inferioară a tigaiei.
Bateți crema de brânză, zahărul și vanilia într-un castron mare cu mixerul electric la viteză medie până se omogenizează bine.
Adăugați ouă, câte 1, amestecând la viteză mică după fiecare adăugare doar până la amestecare.
Scoateți 1 cană din amestecul de cremă de brânză; așezați într-un castron mic.
Adăugați ciocolată semi-dulce topită; se amestecă până se omogenizează bine.
Adăugați ciocolată albă topită în amestecul de brânză cremă rămas; se amestecă bine. Lingurați amestecurile de ciocolată semi-dulce și albă alternativ peste crustă. Rotiți cu cuțitul pentru a Marmora.
Coaceți 40 de minute sau până când centrul este aproape setat. Rulați un cuțit mic sau o spatulă în jurul părții tigaiei pentru a slăbi tortul; se răcește înainte de a îndepărta marginea tigaiei. Se da la frigider 4 ore sau peste noapte.
Garnisiți după dorință. Păstrați restul de cheesecake la frigider.