Cheesecake Cu Ciocolată
Această rețetă face 20 de porții cu 86 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Dacă 24 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., Cheesecake de ciocolată ar putea fi un spectaculos vegetarian rețetă pentru a încerca. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de unt, cremă de brânză, sirop de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Cheesecake cu Mascarpone de ciocolată albă cu Caramel sărat și Topping de ciocolată, California Pizza Kitchen Pumpkin Cheesecake-acesta este un cheesecake perfect pentru sărbătorile de toamnă, cheesecake-ul lor nu mai este un secret, și Cheesecake Cu Ciocolată Albă Marmorată Cu Ciocolată Albă.
Instrucțiuni
Se amestecă firimiturile de biscuiți cu napolitane graham, pudra de cacao, zahărul și untul.Apăsați amestecul în partea de jos a două tigăi de formă cu arc de 3 inci.Topiți ciocolata în smântâna grea într-un cazan dublu.Crema de brânză cremă și zahăr.Bateți oul și extractul de vanilie.
Se amestecă în ciocolată.
Se toarnă amestecul în tigăile de primăvară.
Coaceți într-un cuptor preîncălzit de 163° până când este setat, aproximativ 50 de minute.