Cheesecake Cu Ciocolată Și Cafea Cu Sos Mocha
O porție din acest fel de mâncare conține în jur 14g de proteine, 63G de grăsime, și un total de 861 calorii. Pentru $2.23 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați lichior de cafea, Extract de vanillan, biscuiți de ciocolată graham și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cheesecake Ușor De Ciocolată-Cafea Cu Sos Mocha, Tort de prăjitură cu brânză Oreo Mocha cu zmeură cu cafea parașută, și Sufle de cafea cu sos Mocha.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună crackers graham zdrobit și unt; apăsați amestecul în partea de jos și în sus a unei tigaie springform de 9 inci acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 350 timp de 10 minute. Se răcește crusta în tigaie pe un suport de sârmă. Reduceți temperatura cuptorului la 32
Bateți crema de brânză și 1 cană de zahăr la viteză medie cu un mixer electric până se omogenizează.
Adăugați lichior de cafea, granule de cafea și 1 linguriță de vanilie, bătând la viteză mică până se omogenizează bine.
Adăugați ouă, câte 1, bătând doar până când galbenul dispare după fiecare adăugare.
Scoateți și rezervați 1 cană amestec de cremă de brânză.
Se toarnă aluatul rămas în crusta pregătită.
Pătrate de ciocolată cu microunde într-un vas de sticlă de dimensiuni medii 1 minut sau până se topește, amestecând după 30 de secunde; lasa sa se raceasca usor. Se amestecă 1 cană de amestec de brânză cremă rezervată în ciocolată topită, amestecând bine. Lingură amestec de ciocolată în linii deasupra aluatului în tigaie cu formă de arc; rotiți ușor cu un cuțit.
Coaceți la 325 timp de 1 oră sau până aproape gata. Opriți cuptorul.
Lăsați cheesecake să stea în cuptor, cu ușa închisă, 30 de minute.
Scoateți cheesecake-ul din cuptor și rulați ușor un cuțit în jurul marginii exterioare a cheesecake-ului pentru a slăbi din părțile laterale ale tigaiei. (Nu îndepărtați părțile laterale ale tigaiei.) Se răcește pe un suport de sârmă. Acoperiți și răciți cel puțin 4 ore.
Îndepărtați părțile laterale ale tăvii cu arc.
Se servește cu sos Mocha.
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit Kahla pentru lichior de cafea.