Cheesecake Ceresc
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 351 calorii. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ouă, firimituri de prăjituri cu ghimbir, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 9 ore și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Cheesecake Ceresc, Cheesecake ceresc cu ciocolată și alune, și Pâine Cerească.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 325 F.
Amestecați firimiturile de prăjituri și untul într-un castron mic. Apăsați uniform în partea de jos a tigaie springform, 10x3 sau 9X3 inch. Refrigerați în timp ce pregătiți umplutura.
Bateți crema de brânză într-un castron mare cu mixerul electric la viteză medie până la omogenizare. Bateți treptat zahărul până se omogenizează. Bateți ouăle, pe rând. Bateți în vanilie, chipsuri de copt topite și jumătate și jumătate până se omogenizează.
Se toarnă peste crustă; blat neted.
Coaceți 55 până la 60 de minute sau până când centrul este setat; se răcește 15 minute. Rulați spatula metalică în jurul părții cheesecake pentru a slăbi. Acoperiți și refrigerați cel puțin 8 ore, dar nu mai mult de 48 de ore.
Scoateți partea din tigaie. Top cheesecake cu căpșuni.
Se ornează cu frunze de mentă. A se păstra acoperit la frigider.