Cheddar Semilune
Cheddar Crescents este un FODMAP prietenos și vegetarian rețetă cu 20 de porții. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 97 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați drojdie activă, apă caldă, brânză cheddar și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Cu o lingură scor de 24%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Rețete similare includ Semilune De Șuncă Și Cheddar, Semilune De Anghinare Cheddar (Bucătar Răsfățat), și Semilune De Nuci.
Instrucțiuni
Se amestecă drojdia și 1/2 cană de apă caldă într-un castron mare; lasa sa stea 5 minute. Se amestecă amestecul de copt, brânza și oul, amestecând până se formează un aluat moale. Întoarceți-vă pe o suprafață bine făinată și frământați de 20 de ori.
Se pune într-un castron acoperit cu spray de gătit, întorcându-se spre blatul de grăsime. Acoperiți; lăsați să crească 20 de minute.
Împărțiți aluatul în 4 porții egale.
Rulați 1 porție de aluat la un moment dat într-un cerc de 8 inci pe o suprafață ușor făinată.
Tăiați cercul în 8 pene; înfășurați pene, începând de la capătul larg, pentru a forma o formă de semilună.
Așezați punctul cu fața în jos pe o foaie de copt ușor unsă. Repetați procedura cu aluatul rămas.
Coaceți la 350 timp de 10 până la 12 minute sau până se rumenesc.
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit Bisquick pentru amestecul de coacere universal.