Cheddar-Plăcintă Cu Pere

Cheddar-Plăcintă Cu Pere
Cheddar-plăcintă cu pere este un vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 1709 calorii, 23g de proteine, și 93G de grăsime. Pentru $3.98 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de sare, unt, coajă de plăcintă necoaptă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Bourbon-Plăcintă Cu Pere, Plăcintă Cu Pere Cheddar, și Plăcintă Cu Pere Cheddar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați perele și 1/3 cană de zahăr într-o cratiță de 3 1/2 litru. Gatiti, amestecand des, la foc mediu-mic 12-14 minute sau pana cand perele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Se ia de pe foc. (
3
Scurgeți excesul de lichid, dacă este necesar.)
4
Procesați perele într-un blender până se omogenizează; se amestecă 2 linguri de unt și vanilie. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Căptușiți coaja de plăcintă cu folie de aluminiu; umpleți cu greutăți de plăcintă sau fasole uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
6
Coaceți pe cel mai mic raft al cuptorului la 425 timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Îndepărtați greutățile și folia; coaceți încă 4 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
8
Combinați brânza și următoarele 3 ingrediente. Se amestecă 1/4 cană de unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
9
Lingura amestec de pere în piecrust pregătit; se presara cu amestec de brânză. Acoperiți marginile cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
10
Coaceți la 425 timp de 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Revista