Chayotes Rellenos
Chayotes Rellenos ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 40 de porții cu 49 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de canolan, brânză monterey jack, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Chayotes Cremoase (Merlitoni), Chayotes pocate cu sos de ciocolată, și Carne de porc în aluniță verde cu cartofi, Chayotes și fasole verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 2 litri de apă sărată pentru a fierbe în cratiță mare.
Adăugați chayotes; gatiti 4 minute sau pana cand este crocant. (Nu gătiți prea mult.)
Scurgeți chayotes; se usucă. Acoperiți fiecare dintre cele 8 felii de chayote cu 1 felie de brânză; se presară cu cantitatea dorită de ardei roșu zdrobit. Se acoperă cu feliile de chayote rămase. Pune deoparte.
Bateți albușurile de ou într-un castron mic cu mixerul electric la viteză mare până se formează vârfuri moi.
Adăugați 1 din gălbenușurile de ou și 2 lingurițe. din făină; bate la viteză mică doar până se omogenizează. Aruncați restul de 3 gălbenușuri de ou sau rezervați pentru o altă utilizare. Înmuiați chayotes în făina rămasă, întorcându-vă pentru a acoperi uniform ambele părți. Tăiați ușor feliile pentru a îndepărta excesul de făină, apoi înmuiați-le în amestecul de albuș de ou.
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu-mare. Adăugați cu grijă chayotes, câte 1, în uleiul fierbinte; gatiti 1 minut pe fiecare parte sau pana se rumenesc pe ambele parti.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.