Charlotte De Căpșuni
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Charlotte cu căpșuni. Această rețetă servește 8 și costă 1,05 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 250 de calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână napolitane de vanilie, căpșuni, gelatină cu aromă de căpșuni jell-o și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Charlotte De Căpșuni, Charlotte De Căpșuni, și Strawberry Charlotte Verrines pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți căpșunile în blender; se amestecă până se face piure. Pune deoparte. Se amestecă apa clocotită în amestecul de gelatină uscată într-un castron mediu până se dizolvă.
Adăugați piure de căpșuni; se amestecă bine. La frigider 45 min. sau până se îngroașă ușor.
Adăugați iaurt; bateți cu mixerul electric la viteză mică până când este ușor și pufos. Linia de jos și partea laterală a plăcii de plăcintă de 9 inci cu napolitane. Umpleți cu amestecul de gelatină.
Dați la frigider 2 ore sau până când este setat. Se acoperă cu toppingul bătut chiar înainte de servire. Păstrați resturile în frigider.