Celebrele chifle lipicioase ale marciei

Celebrele chifle lipicioase ale marciei
Dacă doriți să adăugați mai multe fără lactate rețete în cutia de rețete, celebrele chifle lipicioase ale Marciei ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 10 și costă 74 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 383 calorii. 345 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 ore și 55 de minute. Un amestec de aluat pentru cină, nuci, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 30%. Rețete similare sunt Faimoasele chifle lipicioase ale făinii, Aproape Celebre Chifle De Scorțișoară, și Chifle Lipicioase.

Instrucțiuni

1
Presărați nuci în fundul unei tigaie unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
2
Așezați aluatul de rulou congelat deasupra nucilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3
Presărați amestecul de budincă uscată peste aluat, apoi zahărul brun, apoi scorțișoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
4
Se toarnă margarina topită peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
5
Așezați un prosop de hârtie umed peste tigaie și puneți-l într-un cuptor rece peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Dimineața, scoateți prosopul de hârtie și puneți tigaia în cuptorul rece.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Încălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
8
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
9
Scoateți din cuptor și lăsați să stea 5 minute, apoi răsturnați pe farfurie.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateExpert
Gata În13 hrs, 55 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Revista