Cele mai bune ciuperci Portobello marinate din Savannah

Cele mai bune ciuperci Portobello marinate din Savannah
Cele mai bune ciuperci Portobello marinate din Savannah sunt fără gluten și vegan rețetă cu 2 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 160 de calorii. Pentru $2.21 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de vin de gătit, usturoi, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Ciuperci Portobello Marinate, Chard elvețian acoperit cu ciuperci Portobello marinate, și Marinat Portobello Panini.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un vas de copt, amestecați vinul, uleiul de măsline, sosul de soia, oțetul balsamic și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet BalsamicOțet Balsamic
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Sos De SoiaSos De Soia
UsturoiUsturoi
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Puneți capacele de ciuperci cu capul în jos în marinată și marinați 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
CiuperciCiuperci
4
Acoperiți vasul și transferați-l în cuptorul preîncălzit.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Coaceți 25 de minute. Întoarceți ciupercile și continuați să coaceți 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții2
Scor De Sănătate4
Revista