Cel Mai Simplu Pui Fript Vreodată

Cel Mai Simplu Pui Fript Vreodată
Cel mai simplu pui fript vreodată este un fără gluten și prietenos cu FODMAP felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 704 calorii, 45g de proteine, și 41G de grăsime fiecare. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați pui, pilaf de orez brun cu ierburi, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 21 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cea mai simplă tocană de pui și praz, Cea Mai Simplă Tartă Cu Mere, și Cel Mai Simplu Și Mai Bun Fel De Mâncare Cu Creveți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Scoateți și aruncați măruntaiele și gâtul de la pui. Tăiați excesul de grăsime. Legați capetele picioarelor împreună cu sfoară. Ridicați vârfurile aripilor în sus și peste spate; tuck sub pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
3
Se presară cu 1/2 linguriță sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
4
Așezați puiul, cu pieptul în jos, într-o tigaie de prăjire superficială.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
5
Coaceți la 425 timp de 30 de minute. Întoarceți puiul. Ungeți puiul cu picături de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
6
Coaceți încă 20 de minute sau până când un termometru introdus în partea cărnoasă a piciorului înregistrează 16
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
7
Scoateți puiul din tigaie; lăsați să stea 10 minute. Aruncați pielea. Sculpta pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Combinați untul și sucul de lămâie într-o cratiță mică; gatiti la foc mic 2 minute sau pana se topeste untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
9
Se ia de pe foc; se amestecă restul de 1/4 linguriță de sare și ierburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
IerburiIerburi
SareSare
10
Serviți puiul cu sos și Pilaf de orez brun cu ierburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez BrunOrez Brun
Pui întregPui întreg
SosSos
DificultateExpert
Gata În1 h, 21 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Revista