Cel Mai Simplu Pui Fript Vreodată
Cel mai simplu pui fript vreodată este un fără gluten și prietenos cu FODMAP felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 704 calorii, 45g de proteine, și 41G de grăsime fiecare. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați pui, pilaf de orez brun cu ierburi, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 21 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cea mai simplă tocană de pui și praz, Cea Mai Simplă Tartă Cu Mere, și Cel Mai Simplu Și Mai Bun Fel De Mâncare Cu Creveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Scoateți și aruncați măruntaiele și gâtul de la pui. Tăiați excesul de grăsime. Legați capetele picioarelor împreună cu sfoară. Ridicați vârfurile aripilor în sus și peste spate; tuck sub pui.
Se presară cu 1/2 linguriță sare și piper.
Așezați puiul, cu pieptul în jos, într-o tigaie de prăjire superficială.
Coaceți la 425 timp de 30 de minute. Întoarceți puiul. Ungeți puiul cu picături de tigaie.
Coaceți încă 20 de minute sau până când un termometru introdus în partea cărnoasă a piciorului înregistrează 16
Scoateți puiul din tigaie; lăsați să stea 10 minute. Aruncați pielea. Sculpta pui.
Combinați untul și sucul de lămâie într-o cratiță mică; gatiti la foc mic 2 minute sau pana se topeste untul.
Se ia de pe foc; se amestecă restul de 1/4 linguriță de sare și ierburi.
Serviți puiul cu sos și Pilaf de orez brun cu ierburi.