Cel mai mare Crab din lume
Cel mai mare Crab din lume este un fără gluten, primar și pescatarian rețetă cu 12 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 188 calorii. Pentru 82 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 16 minute. Această rețetă de la Toateretete are 127 de fani. Un amestec de unt, ulei de măsline, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Cele mai mari Lasagna roll up-uri din lume, Cele mai mari covrigi moi din lume, și Mătușa Cora ' s cele mai bune cookie-uri din lume.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură mare. Când este fierbinte, grătar ușor de ulei.
Bateți împreună uleiul de măsline, untul și usturoiul; ungeți generos pe crab.
Gatiti crab pe gratar preîncălzit, de cotitură o dată, până când coajă începe să maro, aproximativ 6 minute.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Crustaceele pot fi asociate cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.