Cel mai bun fleică ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.73 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 59G de grăsime, și un total de 779 calorii. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Dacă aveți la îndemână lapte, slănină, muștar dijon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma panko, puteți urma acest fel principal cu Panko Crustă Plăcintă Cu Brânză ca desert. Această rețetă de la Norecipes are 6 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un דל פחמימות, dieta. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Menlo Park ' s New Leaf Meatloaf – puteți face pâine de carne cu gust de restaurant acasă, nu este un secret despre cum să faceți pâine de carne, Momma Joe ' s fleică-fleică ca mama folosit pentru a face, și Fleică clasică – ultima fleică de care veți avea nevoie vreodată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Adăugați într-un castron carnea de vită măcinată, carnea de porc măcinată, ceapa, usturoiul, panko, Gruyere, oul, laptele, pasta de roșii, sosul Worcestershire, mierea, sosul de soia, pimentulinculn, sarea, piperul și cimbru. Puneți o mănușă sigură pentru alimente și folosiți mâna pentru a frământa amestecul până la uniformizare. Tapetați o tigaie pentru pui cu niște hârtie pergament. Acest lucru face curățarea mult mai ușoară și împiedică pâinea de carne să se lipească de tigaie. Formați amestecul de carne într-o pâine pe hârtia pergament. Se acoperă cu slănina, suprapunându-se ușor fiecare felie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
(recomandat: Catalina)
Carne De Porc Măcinată
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Gruyere
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Chifle Albe De Cină
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
Vinegretă De Verjuic
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Coaceți pâinea de carne timp de 30 de minute. În timp ce pâinea de carne este la cuptor, faceți glazura amestecând ketchup-ul, mierea, sosul Worcestershire și muștarul într-un castron mic pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Dressing Japonez De Susan Preparat
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
Vinegretă De Verjuic
4
Scoateți pâinea de carne din cuptor și acoperiți-o cu glazura. Întoarceți pâinea de carne la cuptor și coaceți încă 20-30 de minute sau până când un termometru instand read citește 160 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
5
Scoateți pâinea de carne din cuptor și lăsați-o să se odihnească cel puțin 15 minute înainte de a o tăia.