Ceapă verde, fenicul și mangold elvețian fiarte

Ceapă verde, fenicul și mangold elvețian fiarte
Rețeta de Ceapă verde, fenicul și mangold elvețian înăbușite poate fi preparată în aproximativ 25 de minute . Acest aperitiv are 202 de calorii , 3 g de proteine și 14 g de grăsimi per porție. Această rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și lacto-ovo-vegetariană are 4 porții și costă 1,36 USD per porție . Poate fi savurată oricând, dar este deosebit de bună de Paște . O persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de mangold elvețian, bulbi de fenicul, ceapă verde și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este oferită de Foodnetwork. Având în vedere toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor absolut de 81% . Acest scor este extraordinar. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Quiche cu mangold elvețian și ciuperci , Popover la cuptor cu mangold elvețian și ciuperci și Curry picant de mazăre neagră cu ochi negri, mangold elvețian și vinete coapte .

Instrucțiuni

1
Ungeți o tigaie mare cu ulei de măsline. Adăugați usturoiul zdrobit și ardeiul roșu măcinat și aduceți tigaia la foc mediu. Când usturoiul devine auriu și foarte aromat, scoateți-l din tigaie și aruncați-l. Și-a îndeplinit menirea de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați ceapa, feniculul și tulpinile de mangold, amestecați pentru a le acoperi cu ulei și condimentați cu sare după gust. Adăugați vinul alb, coaja și sucul de lămâie. Acoperiți și gătiți la foc mediu până când legumele devin moi și ofilite, dar își păstrează încă o oarecare textură, aproximativ 5-6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Ceapă Prăjită Cu CheddarCeapă Prăjită Cu Cheddar
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
3
Scoateți capacul și gătiți până când cea mai mare parte a lichidului s-a redus, încă 3-4 minute. Adăugați frunzele de mangold, amestecați și potriviți de sare după gust. Când frunzele s-au ofilit, dar încă arată verde vibrant, gustați pentru a adăuga sare. Potriviți de sare dacă este nevoie (probabil va fi nevoie).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
Sezonul GoyaSezonul Goya
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Transferați într-un bol de servire și serviți imediat.
Echipamente pe care le vei folosi
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
5
E verdeață de primăvară!
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate45
Revista