Ceapă verde și Fontina Arancini
Ceapa verde și Fontinan Arancini ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 25. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 37 calorii. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de pesmet, risotto parmezan lot, brânză fontina și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Cu o lingură scor de 12%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Fontina, usturoi prăjit și brânză de capră Arancini, Pizza Fontina, fenicul și ceapă, și Pizza cu morcovi cu Fontinan și ceapă roșie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă ulei într-o oală mare, largă și grea, la o adâncime de 3 in. și încălziți până când uleiul măsoară 350 pe un termometru prăjit.
Într-o ceașcă de măsurare din sticlă, bateți oul; se toarnă jumătate într-un castron mare (păstrați restul pentru o altă utilizare).
Adăugați risotto răcit și ceapă verde în ou într-un castron mare și amestecați până se combină bine.
Tăiați fontina în 1/2-in. cuburi. Cu mâinile ude, formați 2 linguri. risotto se amestecă într-o minge și se face o fântână în centru cu degetul mare. Puneți un cub de fontina în fântână și împingeți amestecul de risotto în jurul său pentru a forma o minge. Puneți mingea pe o foaie de copt și repetați cu amestecul de risotto rămas și fontina.
Puneți firimiturile de pâine într-un vas puțin adânc.
Rulați bilele în firimituri; reveniți la foaia de copt. Tapetați o altă foaie de copt cu prosoape de hârtie.
Prăjiți prima minge ca test: gătiți, întorcând, până devin aurii peste tot, 2 până la 4 minute.
Se scurge pe foaia de copt căptușită și se taie pentru a vedea dacă brânza s-a topit. Dacă nu, ridicați puțin temperatura sau gătiți puțin mai mult. Prăjiți bilele în loturi de 5 sau 6, rotind, până devin aurii peste tot, 2 până la 4 minute pe lot. Folosind o lingură cu fante, transferați așa cum ați făcut pe foaia de copt căptușită. Se condimentează cu sare și se servește imediat sau se menține cald într-un cuptor de 200 până la 30 de minute.