Ceapă roșie prăjită cu Balsamic și miere
Ceapa roșie prăjită cu Balsamic și miere necesită aproximativ 55 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 264 calorii, 1g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 97 de cenți pe porție. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, cimbru, sare de mare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Miere Balsamică Prăjită Cipollini Ceapă, Ceapă prăjită cu miere și oțet Balsamic, și Ceapă Prăjită Balsamică pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F.
Puneți ceapa pe o tigaie, tăiați-o cu fața în sus și stropiți cu oțet balsamic, ulei de măsline și miere. Se condimentează cu sare și piper, apoi se acoperă fiecare cu un pat de unt și cimbru proaspăt.
Coaceți timp de 40 de minute, până când ceapa este moale și caramelizată în jurul marginilor.