Ceapă Murată
Ceapa murată ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.55 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 234 calorii. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă de la Foodnetwork necesită boabe de piper, zahăr, ulei de măsline și ceapă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 37%. Ceapă Murată, Ceapă Murată, și Ceapă Murată sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Călește ceapa la foc mic în 1 lingură de ulei de măsline până se înmoaie.
Așezați oțetul, 1/4 cană de ulei de măsline, zahărul, boabele de piper și cimbru într-o cratiță mare necorozivă și aduceți la fierbere.
Adăugați ceapa în lichidul fierbinte și fierbeți timp de 5 minute.
Scoateți oala de pe foc și lăsați ceapa să se absoarbă cel puțin 2 ore sau peste noapte. (Dacă depozitați peste noapte, puneți-l într-un castron și acoperiți.) Când este gata de servit, scurgeți lichidul și acoperiți cu cimbru.