Ceapă Maui prăjită cu Pamesan cremos
Ceapa Maui prăjită cu Pamesan cremos este o fără gluten și primar garnitură. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 70 de calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați vermut, frunze de cimbru, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Dip De Ceapă Maui Caramelizată, Friptură de filet și ceapă Maui, și Sloppy Joes cu paie de ceapă Maui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți smântâna și vermutul într-o cratiță până începe să baloneze în jurul marginilor. Aruncați căței de usturoi și opriți focul.
Lăsați usturoiul să se absoarbă în cremă aproximativ o oră. Apoi scoateți usturoiul.
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Întindeți ceapa pe o foaie de copt și stropiți-le cu ulei de măsline.
Se condimentează cu sare și piper și se presară cu cimbru.
Transferați ceapa într-un vas de copt și lingurați crema pe ele.
Acoperiți în folie și coaceți încă 30 de minute.
Scoateți folia și presărați Parmigiano Reggiano deasupra.
Ridicați temperatura la 232° și coaceți până se rumenesc, aproximativ 5 minute.