Ceapă Dulce Prăjită
Ceapa dulce prăjită ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primară și întreagă 30 servește 8 și costă 60 de cenți pe porție. O porție conține 91 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Un amestec de ceapă, cimbru, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare sunt Ceapă prăjită dulce, Cartofi Dulci Prăjiți Și Ceapă, și Cartofi dulci prăjiți și ceapă.
Instrucțiuni
Aliniați o tigaie de 13 x 9 inci cu folie de aluminiu, permițând mai multor centimetri să se extindă pe laturi; acoperiți tigaia cu spray de gătit. Curățați și tăiați fiecare ceapă în 8 pene.
Puneți ceapa în tigaie; stropiți uniform cu ulei de măsline.
Se presară uniform cu sare și cimbru.
Coaceți la 450 timp de 15 minute; adunați marginile foliei și sigilați.
Lăsați să stea 10 minute.
Stropiți cu oțet balsamic, presărați cu piper și aruncați.
Notă: procentul de grăsime pare a fi ridicat, deoarece uleiul de măsline, o grăsime sănătoasă, oferă majoritatea caloriilor din rețetă. Ceapa are foarte puține calorii.