Ceapă Cipollini murată în Sherry

Ceapă Cipollini murată în Sherry
Ceapa Cipollini murată în Sherry ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care o căutați. Această rețetă vegană servește 16 și costă 94 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 35 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Un amestec de frunze de dafin, boabe de piper, oțet de malț și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 8%, ceea ce este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Ceapă Cipollini Prăjită, Ceapă Cipollini Sotată, și Cremă Cipollini ceapă și ciuperci.

Instrucțiuni

1
Combinați 1 1/2 căni de apă, sare și ceapă într-un bol. Acoperiți amestecul și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Combinați 1/2 cană de apă, oțet de sherry, oțet de malț, sherry cremă, zahăr brun, semințe de muștar, semințe de fenicul, boabe de piper și chile roșii într-o cratiță nonaluminică și aduceți amestecul la fierbere, amestecând pentru a dizolva zahărul. Reduceți căldura și fierbeți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De MalțOțet De Malț
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
Cremă SherryCremă Sherry
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Ardei Iute RoșuArdei Iute Roșu
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Scoateți amestecul de pe foc și lăsați să stea 1 oră.
4
Scurgeți ceapa. Clătiți ceapa și uscați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Adăugați ceapa în amestecul de oțet și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Reduceți căldura și amestecați amestecul timp de 3 minute.
7
Puneți ceapa, frunzele de dafin și rozmarinul în borcane fierbinți; acoperiți amestecul de ceapă cu amestec de oțet fierbinte, lăsând spațiu pentru cap de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
8
Acoperiți borcanele cu capace metalice și înșurubați benzile. Se răcește complet. Refrigerați ceapa cu cel puțin 1 lună înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Revista