Ceai Dulce Orez Tabbouleh
Ceai dulce orez Tabbouleh ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 187 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru $5.99 pe portie, veți obține o garnitură care servește 6. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână orez, sare, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Tabbouleh De Orez Sălbatic, Tabbouleh de orez cu dovlecei cu năut, și Ceai Cu Gheață Thailandez.
Instrucțiuni
Aduceți ceaiul la fierbere într-un 3-qt. cratiță la foc mediu-mare; se amestecă orezul și 1/2 linguriță. sare. Acoperiți, reduceți căldura la minim și fierbeți 20 de minute sau până când ceaiul este absorbit și orezul este fraged.
Transferați orezul într-un castron mare și lăsați să se răcească complet (aproximativ 30 de minute). Se amestecă roșiile, ceapa verde, pătrunjelul, menta, uleiul de măsline, coaja de lămâie, sucul de lămâie, 1/2 linguriță. sare și piper. Acoperiți și răciți 1 oră.