Cea Mai Mătăsoasă Carbonara
Rețeta cea mai mătăsoasă Carbonara ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Această rețetă face 6 porții cu 527 calorii, 19g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. 66 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână rigatoni, ou, guanciale și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Liver P. M. – cel mai mătăsos și mai cremos Mousse de ficat de pui din toate timpurile, Carbonara vegetariana (Carbonara vegetariană), și Carbonara pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți guanciale într-o tigaie mare și puneți-l la foc mediu-mic. Gatiti, amestecand frecvent, pana cand grasimea se rumeneste, dar guanciale nu se rumeneste,aproximativ 5 minute.
Se toarnă într-un set de sită cu ochiuri finepeste un castron mic; rezervați picături.
Transferguanciale într-un castron mare și lăsați să se răcească ușor.
Adăugați gălbenușurile de ou și oul în castron; bateți pentru a amesteca.
Între timp, gătiți pastele într-o oală mare de fierbereapă sărată, amestecând ocazional, până la al dente.
Scurgeți, rezervând 1/2 cană de lichid de gătit pentru paste.
La amestecul de ouă, adăugați imediat rigatoni, 2 linguri de lichid de gătit pentru paste și 1 linguriță de picături guanciale; aruncați pentru a acoperi. Lucrulîn 3 loturi, adăugați treptat Pecorino, agitatși aruncând pentru a se topi între loturi.
Adăugați piper verde, roz și alb (sau 1 1/2-2 lingurițe de piper negru); aruncați până când sosul se îngroașă, adăugând mai multă apă pentru paste cu linguri, dacă este necesar.Condimentează după gust cu sare și piper negru.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Mazzei Fonterutoli Chianti Classico cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Multă carne, fructe de pădure și caracter de prune pe nas și palat. Corpolent, cu taninuri catifelate și un finisaj lung și bogat. Stil Decadent care îmi place. Calitate serioasă pentru vintage. Nr Castello în 2002, astfel încât acest lucru a fost actualizat."- Spectator de vinculoare: roșu-purpuriu intens, dar strălucitor și excepțional de concentrat.Buchet: extrem de intens și complex, cu mirosuri de cireșe și zmeură însoțite de nuanțe ușoare prăjite și picante.Aromă: impactul în gură este incisiv, dar moale datorită unei structuri substanțiale de taninuri în care ies în evidență cele moi și bine rotunjite. Aciditatea este fuzionată cu corpul vinului și ajută la transmiterea senzațiilor plăcute de căldură și putere. Vinul are un finisaj lung, neobișnuit pentru un Chianti Classico obișnuit.