Cea Mai Mătăsoasă Carbonara

Cea Mai Mătăsoasă Carbonara
Rețeta cea mai mătăsoasă Carbonara ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Această rețetă face 6 porții cu 527 calorii, 19g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. 66 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână rigatoni, ou, guanciale și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Liver P. M. – cel mai mătăsos și mai cremos Mousse de ficat de pui din toate timpurile, Carbonara vegetariana (Carbonara vegetariană), și Carbonara pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți guanciale într-o tigaie mare și puneți-l la foc mediu-mic. Gatiti, amestecand frecvent, pana cand grasimea se rumeneste, dar guanciale nu se rumeneste,aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GuancialeGuanciale
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se toarnă într-un set de sită cu ochiuri finepeste un castron mic; rezervați picături.
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
3
Transferguanciale într-un castron mare și lăsați să se răcească ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați gălbenușurile de ou și oul în castron; bateți pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Între timp, gătiți pastele într-o oală mare de fierbereapă sărată, amestecând ocazional, până la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Scurgeți, rezervând 1/2 cană de lichid de gătit pentru paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
7
La amestecul de ouă, adăugați imediat rigatoni, 2 linguri de lichid de gătit pentru paste și 1 linguriță de picături guanciale; aruncați pentru a acoperi. Lucrulîn 3 loturi, adăugați treptat Pecorino, agitatși aruncând pentru a se topi între loturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PecorinoPecorino
1 Ardei Gras Galben, Cubulete Mici1 Ardei Gras Galben, Cubulete Mici
PastePaste
OuăOuă
8
Adăugați piper verde, roz și alb (sau 1 1/2-2 lingurițe de piper negru); aruncați până când sosul se îngroașă, adăugând mai multă apă pentru paste cu linguri, dacă este necesar.Condimentează după gust cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Piper AlbPiper Alb
ApăApă
PiperPiper
SosSos
9
Împărțiți între boluri.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Se ornează cu Pecorino.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PecorinoPecorino
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate18
Revista