Cea Mai Bună Supă Italiană De Cârnați

Cea Mai Bună Supă Italiană De Cârnați
Cea mai bună supă italiană de cârnați este o fără lactate rețetă cu 8 porții. O porție conține 597 calorii, 24g de proteine, și 30g de grăsime. Pentru $2.39 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. 2233 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Un amestec de roșii, paste fettuccine cu spanac, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Supă Italiană De Cârnați, Supă Italiană De Cârnați, și Supă Italiană De Cârnați pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare, gătiți cârnații la foc mediu până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Îndepărtați cu o lingură cu fante și scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
3
Scurgeți grăsimea din tigaie, rezervând 3 linguri.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Gatiti usturoiul si ceapa in grasime rezervata timp de 2 pana la 3 minute. Se amestecă roșiile, vinul, bulionul, busuiocul și oregano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Se transferă într-un aragaz lent și se amestecă cârnați, dovlecei, ardei gras și pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
6
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 4 până la 6 ore.
7
Aduceți la fierbere o oală cu apă ușor sărată. Gatiti pastele in apa clocotita pana la al dente, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
8
Scurgeți apa și adăugați paste în aragazul lent. Se fierbe câteva minute și se condimentează cu sare și piper înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista