Cayenne Lime somon și lămâie burete tort
Cayenne Lime somon și lămâie burete tort este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 5 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 26g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 635 calorii. Pentru $2.93 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 35 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper cayenne, amidon de porumb, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Somon Scândurat de cedru cu unt de tei Cayenne, Tort De Burete Ușor De Var, și Tort de burete cu lămâie II pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la mediu înalt.Clătiți somonul, uscați și puneți-l pe farfurie.Frecați fiecare file cu ulei de măsline.Strângeți sucul dintr-o jumătate de var pe fiecare filet. (Puteți utiliza mai puțin dacă fișierele dvs. sunt substanțial mai mici.)
Presărați fileuri cu sare de mare și cayenne.
Așezați bucăți de var deasupra fiecărui file.Grill somon mai gros timp de aproximativ 10 minute, flipping o dată. (Conform acestui site, " fileurile și fripturile de somon au nevoie de 4 până la 6 minute timp de grătar pe inch de grosime2 până la 3 minute pe fiecare parte. Dacă fileurile au o grosime de peste un centimetru, acordați-le cinci minute pe fiecare parte la foc direct, apoi mutați-le într-o parte rece a grătarului pentru a termina de gătit. Când carnea de somon se fulgează cu o furculiță, s-a terminat.") Separați șase ouă. Bateți cele șase gălbenușuri cu un ou întreg până se spumează.Adăugați treptat zahărul, sucul de lămâie și coaja de lămâie și bateți bine până când toate ingredientele sunt încorporate. Adăugați treptat amidonul de porumb, amestecând constant pentru a vă asigura că totul este amestecat.Bateți albușurile cu sarea până se înțepenesc, dar nu se usucă (Steve observă că, dacă aveți un mixer de sine stătător, puteți avea albușurile bătând în timp ce amestecați amestecul de gălbenușuri, ca un timp).Îndoiți ușor amestecul de albuș de ou, dar bine în amestecul de gălbenușuri de ou. (Plierea nu este punctul meu forte, dar am reușit. LOL)
Se toarnă într-o tigaie unsă cu tub de 10 inci.
Coaceți la 350 de grade timp de 55 de minute sau până când tortul revine la atingere.Răsturnați tigaia și răciți bine înainte de a scoate tortul.Pregătiți glazura amestecând ingredientele într-un castron mic.
Stropiți peste tort și lăsați să se întărească înainte de servire.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Hanna Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.