Caviar Moons
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați lunile de Caviar. Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană servește 40 și costă 37 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 17 calorii. Dacă aveți caviar, smântână, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Chili Lime Texas Caviar (Cowboy Caviar), Data Luni, și Luna Argintie.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Ungeți pâinea cu unt topit și tăiați 40 de luni. Aranjați, părțile cu unt în sus, pe o foaie mare de copt și coaceți în mijlocul cuptorului până devine auriu pal, aproximativ 10 minute. Se răcește complet.
Serviți toasturile acoperite cu smântână și caviar.
Toasturile pot fi făcute cu 1 zi înainte și păstrate într-un recipient etanș la temperatura camerei.