Caviar Moons

Caviar Moons
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați lunile de Caviar. Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană servește 40 și costă 37 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 17 calorii. Dacă aveți caviar, smântână, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Chili Lime Texas Caviar (Cowboy Caviar), Data Luni, și Luna Argintie.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Ungeți pâinea cu unt topit și tăiați 40 de luni. Aranjați, părțile cu unt în sus, pe o foaie mare de copt și coaceți în mijlocul cuptorului până devine auriu pal, aproximativ 10 minute. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
3
Serviți toasturile acoperite cu smântână și caviar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
CaviarCaviar
4
Nota bucătarilor
5
Toasturile pot fi făcute cu 1 zi înainte și păstrate într-un recipient etanș la temperatura camerei.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții40
Scor De Sănătate0
Revista