Cassouletul lui Raymond Blanc

Cassouletul lui Raymond Blanc
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cassouletul lui Raymond Blanc. O porție conține 1117 calorii, 54g de proteine, și 46G de grăsime. Pentru $ 4.16 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 315 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă de la BBC Good Food necesită coajă de porc, ușor, morcov și cățel de usturoi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 96%. Cassoulet, Cassoulet, și Cassoulet sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Pentru a tăia carnea, înfășurați coaja de porc ca o ruladă Elvețiană. Cu cusătura dedesubt, folosiți un cuțit foarte ascuțit pentru a tăia ruloul în felii subțiri, apoi tăiați feliile înfășurate în zaruri. Tăiați slănina în cuburi mici (lardons).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați SubțireCartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Tăiați cârnații de usturoi în felii groase de 1 cm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
3
Scurgeți fasolea înmuiată și aruncați apa de înmuiere. Puneți fasolea într-o cratiță mare, adăugați coaja de porc tăiată cubulețe și lardons și acoperiți cu apă rece proaspătă. Aduceți la fierbere și blanch timp de 15-20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Scurgeți fasolea, coaja și lardonii într-o strecurătoare și aruncați apa de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
5
Tăiați aproximativ țelina, ceapa și morcovul. Curățați căței de usturoi, dar lăsați-i întregi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Tăiați fiecare roșie în opt pene. (Nu vezi niciodată roșii într-un cassoulet tradițional, dar bucătarului Raymond Blanc îi plac pentru culoarea și dulceața lor, așa că pune un cuplu.) Preîncălziți cuptorul la 120C / ventilator 100C. (dacă gătiți într-un cuptor cu gaz, utilizați marcajul 2.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
7
Încălziți grăsimea de gâscă sau uleiul de măsline într-o caserolă ignifugă de 26 cm sau o tigaie adâncă rezistentă la foc mic și transpirați țelina, ceapa, morcovul și usturoiul timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De GâscăGrăsime De Gâscă
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Adăugați roșiile și buchetul garni și gătiți încet pentru a obține o caramelizare zaharoasă (aproximativ 5 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet GarniBuchet Garni
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
9
Adăugați cârnații, fasolea, coaja de porc și lardons și turnați 1,2 litri/2 halbe de apă. Aduceți la fierbere, îndepărtați spuma, apoi adăugați sare, piper, cuișoare și suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
10
Transferați caserola în cuptor și gătiți, neacoperită, timp de 2 ore, amestecând la fiecare oră. La sfârșitul acestei perioade, fasolea va avea o textură moale și cremoasă, iar sucurile ar fi trebuit să se îngroașe. Poate fi necesar să-l gătiți mai mult de 2 ore (să zicem până la 2 ore) pentru a ajunge la această etapă depinde
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
11
Scoateți cassouletul din cuptor. Îngropați picioarele de rață în fasole și presărați peste grăsimea de gâscă sau uleiul de măsline, pesmetul și usturoiul. Reveniți la cuptor și gătiți încă 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Picior De RațăPicior De Rață
Grăsime De GâscăGrăsime De Gâscă
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
12
Serviți cassouletul în boluri, presărat cu pătrunjel tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate57
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista