Caserola Rămasă De Ziua Recunoștinței

Caserola rămasă de Ziua Recunoștinței ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă face 8 porții cu 295 calorii, 15g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Dacă aveți la îndemână amestec de umplutură de pâine condimentat cu ierburi, sare, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 38%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Caserola Rămasă De Ziua Recunoștinței, TLC (caserola rămasă de Ziua Recunoștinței), și Caserola De Curcan Rămasă De Ziua Recunoștinței.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor un vas de copt de 9x13 inch.
Topiți 3 linguri de unt într-o cratiță la foc mic. Se amestecă făina. Se amestecă încet laptele evaporat și apa, apoi se condimentează cu sare, piper și praf de ceapă. Se amestecă sosul la foc mic timp de 5 minute.
Într-o cratiță separată la foc mic, topiți 2 linguri de unt. Se amestecă amestecul de umplutură uscată.
Așezați curcanul în vasul de copt pregătit.
Se toarnă sosul peste curcan, apoi se presară cu brânză Cheddar.
Întindeți piureul de cartofi peste brânză. Top piure de cartofi cu amestecul de umplutură.
Coaceți 45 de minute în cuptorul preîncălzit.