Caserola Italiană De Vită Cu Crustă De Mămăligă

Caserola italiană de vită cu crustă de mămăligă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 533 calorii, 22g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. Dacă aveți la îndemână făină de porumb, sare, pastă de roșii și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este perfect pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Caserolă de roșii și carne de vită cu crustă de mămăligă, Caserola italiană de vită și mămăligă, și Caserola de ciuperci și Marsala cu crustă de mămăligă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Aduceți 3 căni de apă și 1 linguriță. sare la fierbere într-un 2-qt. cratiță la foc mediu-mare.
Bateți în făină de porumb; reduceți căldura la minim și fierbeți, amestecând constant, 3 minute sau până se îngroașă.
Se ia de pe foc și se amestecă condimentele de friptură și 1/4 cană de brânză.
Întindeți amestecul de făină de porumb într - un vas de copt ușor uns de 11 x 7 inci.
Cârnați italieni maro într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare, amestecând des, 10 minute sau până când carnea se sfărâmă și nu mai este roz; scurgeți și transferați într-un bol.
Sotati ceapa, ardeiul gras si dovlecelul in ulei incins in tigaie la foc mediu 5 minute sau pana cand sunt crocante. Se amestecă cârnați, roșii și pastă de roșii; se fierbe, amestecând des, 10 minute.
Se toarnă amestecul de cârnați peste crusta de făină de porumb.
Se presară cu restul de 3/4 cană de brânză.
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până la bule.
Presărați caserola cu pătrunjel chiar înainte de servire.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Casaloste Chianti Classico Riserva cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![Casaloste Chianti Classico Riserva]()
Casaloste Chianti Classico Riserva
Culoare roșie rubinie intensă. Buchetul său îmbină aromele fructate tipice de Sangiovese (cum ar fi mure, Marasca coaptă, prune) cu notele elegante de lemn. Pe palat este catifelat și armonios, cu un echilibru excelent între aciditate și taninuri dulci. Vinul îmbătrânit, dă tot ce este mai bun din al 5-lea an după recoltareacesta merge cu carne roșie la grătar. Armonia și tipicitatea sa sunt, de asemenea, înălțate perfect de brânzeturile îmbătrânite.