Caserola De Pui De Caju

Caserola de pui de caju ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 371 calorii, 18g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de cremă condensată de supă de ciuperci, bulion de pui, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până orez fiert ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Orez Pentru Micul Dejun ca desert. 7 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Caserola De Pui De Caju, Caserola De Pui-Caju, și Caserola De Caju Cu Ton pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Combinați bulionul, crema de supă de pui, supa de ciuperci și sosul de soia într-o cratiță mare și aduceți la fierbere; adăugați pui, orez și 3/4 cană caju.
Se amestecă bine și se toarnă amestecul într-un vas de copt de 9x13 inch.
Presărați restul de 1/4 cană de caju deasupra.
Coaceți la 400 de grade F (200 de grade C) timp de 20 până la 25 de minute sau până când puiul este gătit și nu mai este roz în interior.