Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză

Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză
Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză necesită aproximativ 9 ore și 15 minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 313 calorii, 17g de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12 și costă 1,06 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de unt, pâine, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 32%. Încercați Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, Ham și brânză hash caserola maro, și Mic dejun de vacanță: caserolă de mic dejun cu Croissant cu șuncă și brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Ungeți ușor un vas de copt de 9x13 inch. Tapetați fundul vasului cu jumătate de cuburi de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
2
Se presară cu șuncă, brânză Cheddar și brânză elvețiană și se acoperă cu pâinea rămasă. Într-un castron, bateți împreună ouăle, laptele și praful de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, OpționalCrenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, Opțional
UmărUmăr
1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Se toarnă uniform peste pâine. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
4
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Într-un castron mic, amestecați fulgii de porumb zdrobiți și untul topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Firimituri De Fulgi De PorumbFirimituri De Fulgi De Porumb
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Se întinde uniform peste caserolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
6
Coaceți 40 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când se rumenesc și se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În9 hrs, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate5
Revista