Caserola De Fasole Verde Proaspătă

Caserola De Fasole Verde Proaspătă
Proaspete fasole verde caserola ar putea fi doar American rețetă pe care o căutați. Pentru $1.69 pe portie, veți obține un fel principal care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 239 calorii. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați praf de usturoi, piper, ulei de canolan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Încercați Caserola De Fasole Verde Proaspătă, Caserola De Fasole Verde Proaspătă, și Caserola De Fasole Verde Fantastic De Proaspătă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați un vas de copt de 1 1/2 litru cu spray antiaderent.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Fierbeți fasolea verde în bulionul de pui timp de aproximativ 20 de minute, apoi scurgeți, rezervând 1 1/2 căni din bulionul de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și TartinabilăFasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Între timp, amestecați împreună pesmetul, parmezanul și 2 lingurițe de ulei într-un bol mic. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Încălziți restul de 1 lingură de ulei într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Sotati ceapa pana la translucid, 2-3 minute, apoi adaugati ciupercile si continuati sa gatiti timp de 3-4 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
7
Scoateți din căldură.
8
Se toarnă bulionul de pui rezervat 1 1/2 căni înapoi în oală fasolea verde fiartă și se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și TartinabilăFasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
9
Adăugați fasolea verde în tigaie cu ciupercile și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
În timp ce acest lucru se apropie de fierbere, combinați amidonul de porumb și 1/4 cană de apă într-un castron mic pentru a face o suspensie. Se toarnă încet suspensia în bulionul fierbinte, amestecând constant în timp ce se îngroașă, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
11
Se toarnă amestecul îngroșat peste fasolea verde și se adaugă smântâna, condimentele de casă și sarea. Se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
12
Se toarnă în vasul de copt și se presară cu amestecul de panko și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
13
Coaceți până când caserola este fierbinte, aproximativ 10 minute, apoi fierbeți până când toppingul de pesmet este ușor rumenit, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
14
Se amestecă împreună sarea, praful de usturoi și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate7
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista