Caserola de cartofi II

Caserola de cartofi ii necesită în jur 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 576 calorii, 13g de proteine, și 43G de grăsime fiecare. Funcționează bine ca un fel principal la un preț rezonabil. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, cremă condensată de supă de pui, chipsuri de cartofi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Este perfect pentru Toamna. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Piei de cartofi dulci coapte de două ori cu Pecan Streusel (caserolă individuală de cartofi dulci akan), Caserola cu ouă de cartofi a la salată fierbinte de cartofi, și Caserola cu șuncă și cartofi.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-un bol mare de amestecare combinați ceapa, smântâna, supa, brânza, sarea și piperul. Apăsați excesul de apă din maronii de hash și apoi adăugați-le în amestecul de supă și amestecați bine.
Transferați într-o caserolă de 9x12 inch.
Presărați chipsuri de cartofi deasupra, apoi stropiți cu unt.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 45 de minute până la 1 oră, până se rumenesc.