Caserola de cartofi dulci cu topping de Marshmallow

Caserola de cartofi dulci cu topping de Marshmallow este un fără gluten garnitură. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 215 calorii. Această rețetă servește 12. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Mergeți la magazin și ridicați unt, cartofi dulci, marshmallows și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Budincă de pâine cu cartofi dulci cu topping de Marshmallow, Cheesecake cu cartofi dulci de arțar fără Gluten, cu fund de turtă dulce și Topping de Marshmallow cu smântână, și Caserola de cartofi dulci cu Topping de Pecan.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Așezați cartofii dulci într-o tigaie superficială tapetată cu folie.
Coaceți la 425 timp de 1 oră sau până se înmoaie. Reduceți temperatura cuptorului la 35
Curățați cartofii dulci; așezați într-un castron mare.
Adăugați untul și următoarele 3 ingrediente (prin scorțișoară); mash cu un masher de cartofi până la piure. Puneți amestecul de cartofi într-un vas de copt din sticlă sau ceramică de 2 litri acoperit cu spray de gătit.
Coaceți la 350 timp de 10 minute. Se acoperă cu marshmallows; coaceți încă 10 minute sau până când marshmallows se rumenesc ușor.