Caserola de șuncă și cartofi (ușor și economic!)

Caserola de șuncă și cartofi (ușor și economic!) este a fără gluten farfurie. O porție conține 335 calorii, 11g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a lovit locul. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați carne de prânz lite, margarină, lapte și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Caserola de cârnați – orez, amestec de supă de ceapă uscată și multe altele alcătuiesc o caserolă economică și gustoasă, Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, și Caserola de șuncă și fasole verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți o oală grea sau un cuptor olandez.
Așezați aproximativ 1/3 din cartofi în fundul vasului pregătit.
Întindeți 1/2 din carnea de prânz deasupra.
Se presară cu aproximativ 1/2 din margarină și aproximativ 1/3 din sare. Repetați pașii încă o dată, apoi stratificați cartofii rămași și margarina deasupra. Se condimentează cu sare.
Se toarnă laptele peste amestecul de cartofi și se acoperă.
Încălziți vasul la foc mediu-mare până când laptele începe să buleze, apoi reduceți căldura la mediu-scăzut. Se fierbe până când cartofii sunt fragede, aproximativ 20 de minute.